Over IB Magazine

IB Magazine is een uitgave van Israël en de Bijbel en verschijnt 10 keer per jaar. Het magazine bevat o.a. getuigenissen van Messiaanse Joden, reisverslagen van veldwerkers, interessante bijbelstudies over Israël, nieuws en achtergronden.

Voorbeeld: Zo bevat het nummer wat u links ziet staan artikelen over:
- Syrië: Machtstrijd in een religieus kruitvat
- Syrië in profetisch perspectief
- De antichrist (deel 3)
- Waarom Evangelie voor Israël?
- De Gezalfde
- Tisja Be'Av (Treurdag om de verwoesting van de Tempel)

Abonnement

Een abonnement op IB Magazine kost €12,50 per kalenderjaar. Als u zich later in het jaar abonneert, betaalt u alleen voor de resterende nummers van het kalenderjaar. U kunt zich opgeven via het formulier wat u onderaan de pagina vindt. 

> U kunt ook iemand een geschenkabonnement cadeau geven. Meer informatie>>
> Mocht u eerst willen kennismaken dan kunt ook voor een proefabonnement gaan. Meer informatie>>

Speciale uitgave

Meer over de visie en het werk van stichting Israël en de Bijbel weten? Bestel dan gratis de speciale uitgave van IB Magazine! Meer informatie >>

Online Kennismaking

Onderaan de pagina vindt u ook een digitaal inkijkexemplaar. Klik op het pijltje aan de rechtkant van het magazine om naar de volgende bladzijde te gaan. Bij oude computers wordt het digitaal inkijkexemplaar niet goed weergegeven. U kunt het proefnummer ook in PDF >> bekijken.
(In het onderstaande veld graag uw complete IBAN-nummer invoeren. Telefonisch doorgeven mag natuurlijk ook, tel. 0348-565697)